Selecteer een pagina

FAQ

Kan ik de cursus annuleren?
Ja, het is mogelijk om de examentraining te annuleren tot 14 kalenderdagen na aanmelding. Je kunt via de link in de bevestigingsmail een e-mail versturen om de training te annuleren. Dit kan alleen schriftelijk via e-mail. Na 14 kalenderdagen kun je de examentraining niet meer annuleren.
Zitten jullie alleen in Utrecht?
Voorlopig worden onze cursussen allen in in Utrecht gegeven, dit heeft te maken met de centrale ligging van de stad.
Is het mogelijk om contact te houden met de docent na de les?
Dit is uiteraard geen enkel probleem, onze docenten zullen een Whatsapp groep aanmaken en ervoor zorgen dat jij na de les nog met hen in contact kunt blijven.
Wordt alle examenstof besproken?
Tijdens de examentraining wordt in principe alle examenstof besproken. Omdat we in kleine groepjes werken is er tijd om langer stil te staan bij onderwerpen die je lastig vindt en kunnen we snel door als je bepaalde onderwerpen al goed onder de knie hebt. Op de laatste dag is er vaak ook tijd om onderwerpen die lastig waren extra te herhalen en een (gedeelte van) een heel oefenexamen te maken.
Door wie worden de trainingen gegeven?
De examentrainingen worden gegeven door examentrainers. Deze examentrainers zijn veelal universitaire studenten die goed kunnen lesgeven. Deze studenten hebben zelf niet al te lang geleden hun eindexamen gemaakt en staan dicht bij de belevingswereld van leerlingen. In een klein groepje bespreek en oefen je samen met je examentrainer alle examenstof. Het kan dus zijn dat je natuurkunde examentraining krijgt van een student natuurkunde. Al onze examentrainers zijn geselecteerd op basis van hun ervaring, kennis en motivatie. Voordat examentrainers bij ons aan de slag gaan doorlopen ze een training die wordt gegeven door eerstegraads vakdocenten. Tevens hebben onze eindexamentrainers het vak dat ze doceren minimaal afgerond met een 8.5
Verzorgen jullie ook prive-lessen?
Wel degelijk, verzorgen wij prive-lessen. Deze lessen vinden buiten het normale pakket om.
Wenst u meer informatie hierover te ontvangen? Stuur ons dan een email met uw verzoek, waarna wij u een offerte zullen opsturen.
Waarom geven jullie geen eindexamencursussen voor VMBO leerlingen?
VMBO eindexamencursussen zitten inderdaad helaas nog niet in ons assortiment. Dit heeft te maken met onze bedrijfsstrategie, op dit moment willen wij ons focussen op twee leerstromingen. Tegen het einde van volgend jaar zullen wij uitbreiden tot VMBO eindexamencursussen. Wij bieden wel prive-cursussen aan voor VMBO-eindexamen scholieren, indien je hier meer informatie over wenst. Verzoeken wij u vriendelijk ons contactformulier in te vullen.
Wanneer dien ik te betalen, indien ik kies voor "later betalen”?
Na het verrichten van uw boeking heeft u tot 14 dagen om uw boeking te voldoen.
U zult direct na uw boeking een betaallink van ons ontvangen, welke tot 14 dagen geldig is.
Pas na het betalen van de betaallink zal er materiaal verzonden worden.